top of page

Meistä

 
Haluamme nähdä ANGLEn kasvavan asiakkaidemme uskollisuuden mukana. Visiomme vie meidät uusille markkinoille ja luo uusia tuotteita ja uusia toimintatapoja. Olemme sitoutuneet tarjoamaan aina parasta laatua, mahtavan kokemuksen ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Siksi tarjoamme myös työntekijöillemme nautinnollisen työympäristön jossa he voivat luoda ja rakentaa ANGLEn tulevaisuutta ja menestystä.

Historiamme

 

ANGLE on perustettu Marko Häkkisen toimesta vuonna 1998. Musiikki ja tekniikka ovat olleet hänellä vahvasti suunnan näyttäjinä jo pienestä pitäen. Yritys on kehittynyt ajan kuluessa alun autotallibisneksestä tämän päivän isoksi ja arvostetuksi alan toimijaksi. 

 

Intohimo

 

Intohimomme tekniikkaa ja alaa kohtaan näkyy energiana jolla teemme työtämme. Olemme uteliaita, pidämme uuden kehittämisestä ja haluamme olla ajantasalla tekniikan kehityksen kanssa. Kunnioitamme ammattimaista työmoraalia jota meistä jokainen tuo tiimiimme.

 

 

 

Lupaamme

 

Olemme sitoutuneet tekemään jokaisesta ANGLE asiakkaasta tuotteisiimme ja palveluihimme tyytyväisen.

Lupaamme tehdä jokaisesta asiakkuuskokemuksesta ikimuistoisen. Välitämme ja teemme parhaamme ansaitaksemme asiakkaiden arvostuksen ja tyytyväisyyden.

bottom of page