top of page

ANGLE yhtiöiden toiminta perustuu kolmeen osa-alueeseen

 

 

 

Kustomoituja elämyksiä ja korkealaatuista ammattitaitoa henkilökohtaisella otteella.
 

 

ANGLE TAPAHTUMATEKNIIKKA

Yleisö- ja yritystapahtumien tekninen toteuttaja. Räätälöimme ja toteutamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti niin muutaman hengen seminaarin kuin tuhansille katsojille järjestettävän tilaisuudenkin. Käytössämme on moderni kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta jotka huolehtivat kaiken kokoisten tilaisuuksien täysmittaisesta teknillisestä toteuttamisesta. Toteutamme päivittäin yleisö- ja yksityistilaisuuksia, yritysjuhlia, promootiokeikkoja, messutapahtumia, lanseerauksia sekä muotinäytöksiä. Toteutamme tapahtumia Suomen lisäksi myös Ulkomailla.

LAITEMYYNTI, SUUNNITTELU JA KOULUTUS

Angle asentaa, suunnittelee,konsultoi sekä kouluttaa myös kiinteissä asennuksissa. Anglen toteuttamia järjestelmiä käytetään kohteissa, joissa luotettavalle, toimivalle kokonaisuudelle asetetaan korkeat ja näyttävät vaatimukset. Olemme vuosien varrella tehneet kaikenkokoisia laite- ja järjestelmätoimituksia auditorioihin, hotelleihin ja ravintoloihin, kouluihin, myymälöihin, konserttisaleihin ja teattereihin. Löydät kaikki palvelut saman katon alta; myynti,suunnittelu ja toteutus, huolto sekä asennus. Oikean tekniikan tuntemus ja osaava henkilökunta takaavat onnistuneen kokonaisuuden.

ANGLE STUDIOT

Studiossa Protools HDX työasema ympäristö laadukkailla etuasteilla. 5.1 Elokuva miksauksiin calibroitu DSP kuuntelu. Angle studiot tekee myös ulkotuotantoa. Mobiilistudiokalustolla on tehty monta TV sekä live DVD taltiointia kuten myös äänityksiä. Studiossamme tehdään levytyksiä,editointia, miksausta, TV projekteja, pitkien elokuvien ääniä, TV-sarjojen musiikkia sekä radiomainoksia.

Kuva 8
Kuva 10
Kuva 9
Kuva 17
kuva 3
Kuva 18
Kuva 19
Kuva 14
Kuva 14
Kuva 15
Kuva 11
Kuva 12
Kuva 13
kuva 1
Kuva 7
kuva2
Kuva 5
DJ Mixer 2014-9-12-11:31:21
Kuva 4
Kuva 6
Kuva 16
bottom of page